« Back

20.06.2019

Докторантският център "Св.Климент Охридски", съвместно с Европейския университетски институт, Флоренция (EUI) организира лятно докторантско училище  "Изследователски методи в хуманитарните и социалните науки" в периода  24-27 юни 2019 г.
 
Европейският университетски институт (EUI) във Флоренция, Италия е уникален международен център за докторантски и постдокторантски изследвания. От основаването си през 1972 г. от първите шест държави-членки на Европейските общности досега Европейският университетски институт има репутация на водеща международна академична институция с европейски фокус. Четирите департамента по  икономикаистория и цивилизацияправо и  политически и социални науки приемат изследователи от над 60 държави в докторантските си програми и в едногодишната магистърска програма по право.
България се присъединява към Европейския университетски институт през 2015г.
 
Лятното докторантско училище е отворено за докторанти в областта на социални науки, политически науки, история, право и др. от Софийския университет "Св.Климент Охридски" и от други университети и институти в страната. На участниците в лятното училище ще бъдат издадени сертификати и присъдени кредити.
 
Място на провеждане: Ректорат (Зала №1) на Софийски университет "Св.Климент Охридски"
 
Краен срок за кандидатстване:  20 юни 2019г.

Програма на лятното докторантско училище

При допълнителни въпроси, свързани с лятното докторантско училище, може да пишете на адрес phdsu@admin.uni-sofia.bg
 
За участие в лятното училище моля попълнете регистрационната форма: