« Back

24-26.11.17

Съвет по туризъм – Пловдив обявява свободни позиции за доброволци, които желаят да станат част от деветото издание на Фестивал „Дефиле на младото вино“, като тази година събитието ще се проведе на 24, 25 и 26 ноември.

Възможността е подходяща за студенти с хуманитарна и културологична насоченост, студенти от специалности свързани с технология на виното и храната, туризъм, кетъринг, комуникации, фотография и режисура, като и хора с интерес в областта на културния и винен туризъм. 

Желаещите да се включат могат да кандидатстват в следните области:

Аниматори            

Кандидатите ще са заети почасово в периода 24, 25 и 26 ноември и ще оказват съдействие на винопроизводителите и производители на храна – участници във Фестивала, при настаняване, брандиране на локациите и други дейности свързани с представянето на продукцията на фирмите.            

Асистент–координатори

Кандидатите ще бъдат ангажирани в организацията на събитието в различните локации от програмата, почасово в периода 20 до 26  ноември.         

Фото и видео документиране 

Кандидатите трябва да разполагат със собствена техника и ще бъдат заети отново частично в периода 24,  25 и 26 ноември и по време на съпътстващата културна програма 20 до 26 ноември, в зависимост от часовете на събитията, за които са разпределени.   

Всички доброволци трябва да имат възможност за пребиваване в Пловдив в посочените периоди.  Те ще получат сертификат за извършен доброволен труд в края на програмата.

От кандидатите се изисква да изпратят кратко описание за себе си и интересите си, както и снимка на e-mail: info@wineshowplovdiv.events, tourismplovdiv@abv.bg , като посочат за коя от гореописаните позиции кандидатстват. Срокът за това е до 10 ноември 2017 г. Всички одобрени доброволци ще преминат обучение в седмицата преди събитието.    

Подробна информация за възможността можете да откриете на сайта на събитието: www.wineshowplovdiv.events  и на нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/MladoVino/