« Back

14.11.2018

Здравейте,

 

Роджър Балън пристига в България, за да открие ретроспективната си изложба  „Архетипи“  и да изнесе специална лекция за фотографията и онова, което е отвъд нея, изкуството, което остава и етапите, през които преминава творчеството му във времето.

Каним Ви на срещата с автора в Пловдив, която се реализира в рамките на образоватлената платформа ФОРУМ 2019 на Пловдив – Европейкска столица на културата 2019. Събитието е с начало 20:30 ч. на 14 ноевмри, в пространството на СКЛАД (на ул. „Екзарх Йосиф“ №16, в Тютюневия град).
Лекцията ще се проведе на английски език, с вход свободен и предварително записване: https://goo.gl/forms/UTdwmhG6ld6dnWLq2


 

 

Тематичната вечер "Кой е Роджър Балън?" в Тютюневия град продължава от 22:30 часа с 5-часово концептуално събитие, вдъхновено от зеф културата, Die Antwoord и техния гуру - Роджър Балън. Електроклаш, електро поп, дарк уейв, дарк електро и френч рейв, доза Die Antwoord и сливане на звук и картина - безкомпромисни бийтове в синхрон с фотографии и видеа на Роджър Балън.
 

Творбите на Роджър Балън са част от музейните колекции на МoМА (Ню Йорк), Тейт Бритън (Лондон), Музея „Виктория и Албърт“ (Лондон), Пушкинския музей (Москва), Центъра „Помпиду“ (Париж) и много други.

 

Повече за събитието "Кой е Роджър Балън?" в СКЛАД:  тук
Допълнителна информация за проекта:

https://www.facebook.com/whoisrogerballenofficial/

https://www.instagram.com/whoisrogerballen/