« Indietro

01.05-11.05.2020

Ситуацията на криза, в която живеем от известно време, предизвиква да бъдем находчиви  и креативни и за пореден път показва, колко важно е да се подкрепяме един друг.

Като възможност за взаимна дистанционна подкрепа, катедра „Философия“ към ФИФ на ПУ в сътрудничество с РУО Пловдив продължава своя петгодишен проект Клуб за ентусиазъм и професионализъм във витруалното пространство! Тази стъпка ще даде възможност да се разшири споделено диалогично и подкрепящо пространство като общуване и с колеги извън Пловдив и региона. Така ще се укрепи и обогати професионалнтаа учеща общност!

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в гугъл класна Клуб за ентусиазъм и професионализъм. В тази класна стая всички ще бъдат учители и ще споделят открития, добри практики и качествени учебни материали!

Виртуалното пространство е структурирано така:

1. въведение и запознанство – няколко интерактивни задачи за настроение и опознаване, чрез които ви демонстрирам лесни онлайн инструменти и

2. Папки за всеки участник, където ще можете да публикувате вашите съкровища.

Няма тематични ограничения. Можете да публикувате цялостни уроци, задачи, упражнения или други задания по философия и гражданско образование или свързани с въпроси на онлайн преподаването- мотивиране на учениците, подготовка на учителя, организация на работа, оценяване и др.

Ще се радваме да участвате! Очакваме с огромно нетърпение нашата витуална среща и реално споделяне на ценен опит!

Сърдечни поздрави и пожелания за здраве, вдъхновение и удовлетворение.

Гл. ас. д-р Евелина Варджийска,

катедра „Философия“ , ФИФ, ПУ „Паисий Хилендарски“

Антоанета Кръстанова,

старши експерв РУО-Пловдив

 

Технически указания

Можете да се регистрирате в класната стая по един от следните начини:

  • Ако имате гугъл профил, влизате в него и отивате в приложението гугъл класна стая, избирате да се включите в нова класна стая и въвеждате следния код: iuf6otv
  • Пишете ми на мейла и аз ви отправям лична покана: evateachhome@gmail.com. За предпочитане е да се регистрирате с лична поща в джимейл.

Задачите за запознаване и „загряване“ са интерактивни и имат „срок на действие“, който е 10 дни. Ще бъде добре, ако се включите дотогава.

1 май 2020 г., София, Пловдив