« Back

08.-10.03.2019

Съвет по туризъм – Пловдив обявява свободни позиции за доброволци, които желаят да станат част от най-новия ни проект „Уикенд в Пловдив“ 2019. Тази година събитието ще се проведе на 8, 9 и 10 март. Възможността е подходяща за студенти с хуманитарна и културологична насоченост.

Желаещите да се включат могат да кандидатстват в следните области: Аниматори Кандидатите ще са заети в периода 8, 9 и 10 март и ще оказват съдействие на участниците в събитието. (културните институции)

Асистент–координатори Кандидатите ще бъдат ангажирани в организацията на събитието в различните обекти от програмата, периода 8, 9 и 10 март, като ще съдействат на организаторите в най-различни дейности.

Фото и видео документиране Кандидатите трябва да разполагат със собствена техника и ще бъдат заети отново частично в периода 8, 9 и 10 март .

Всички доброволци трябва да имат възможност за пребиваване в Пловдив в посочения период.

От кандидатите се изисква да изпратят кратко описание за себе си и интересите си, както и снимка на e-mail: info@tourismplovdiv.org, като посочат за коя от гореописаните позиции кандидатстват.

Всички одобрени доброволци ще преминат обучение в рамките на 1 ден. Подробна информация за възможността можете да откриете на сайта на Съвет по туризъм – Пловдив: www.tourismplovdiv.org , където може да намерите и всички участници и на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/weekendplovdiv/

 

Съвет по туризъм - Пловдив ви кани да участвате в един нов проект, който дава възможност да се докоснете до магията на най-стария жив град в Европа на 8, 9 и 10 март 2019г.

Имате възможност да прекарате един необичаен уикенд, наситен със запомнящи се емоции в Пловдив. Всеки посетител може да закупи своята гривна от посочените обекти, участващи в събитието и да се наслади на историята и културния живот на Европейската столица на културата за 2019г . - Пловдив, да посети концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкуси от специалитетите в заведенията, да релаксира и пренощува в някой хотел.

Гривната дава право на посещение на обектите и да ползва техните атрактивни отстъпки, посочени в брошурата на събитието. Посетителите могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други, както и да получат промоционални карти или ваучери.

Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация.

ЦЕНИ на гривните: 1 бр. - 3лв. / 2бр. - 5лв. / 3бр. - 7лв. За да се възползвате от отстъпките на обектите, е необходимо да закупите гривна от обозначените места (отбелязани на картата).

Децата до 7 годишна възраст ползват отстъпките на родителите и не се нуждаят от гривна: Туристически информационен център - Римски стадион; КЦ "Тракар"; ИЦ "Тракарт"; До Билетен център на Община Пловдив; Магазин "Биофреш"; Природонаучен музей; Dwell coffee; МОЛ "Марково тепе"; Хотел "Интелкооп"; Магазин "LovePlovdiv".

Откриването на събитието ще бъде на 8 март /петък/ от 16 ч в НБ "Иван Вазов" с изложба на тема "Непознатите къщи из Стария град на Пловдив". Тези от Вас, които попълнят онлайн анкетата, участват в томбола с награди: - безплатна нощувка за двама в хотел по избор; - вечеря за двама; - билети за двама за спектакъл по избор; - ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури; - семеен билет за посещение на музей/галерия по избор. Това ще е възможност да се отличи най-гостоприемният хотел, заведение и културна институция според Вашата преценка. На официална вечеря на 12 март /вторник/ в КЦ „Тракарт“, ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“, определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. Те ще оценят къде са посрещнати най-топло, къде са се чувствали най-уютно, какво ги е впечатлило най-много сред посетените от тях обекти. Дефиле „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за втори път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив. Събитието се организира от Съвет по туризъм – Пловдив в активно сътрудничество с Университет по хранителни технологии – Пловдив, ОИ „Старинен Пловдив“, РИМ, РЕМ, Сол Комюникейшънс ЕООД, професионални гимназии и висшите учебни заведения.

Websait: http://tourismplovdiv.org/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/982444831948816/

Facebook page: https://www.facebook.com/weekendplovdiv/

Instagram: @weekendinplovdiv

E-mail: info@tourismplovdiv.org

tel: 0888 909 960