« Back

28.10.17

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ЕКСПЕРИМЕНТ!

Скъпи колеги,

С особена радост искаме да ви поканим да участвате в уникален миниексперимент:

На 28 октомври, събота, от 13,30 часа, в 18-та аудитория на ул. „Костаки Пеев” 21, заедно с екипа на дългогодишния партньор на Факултета ни – Издателска къща КХ – Критика и Хуманизъм, ще ви предложим  да станете част от събитие, посветено на нестандартните пътища, по които днес сериозната книга може да се превърне в нещо забавно, което да достигне дигитално до вас.

Чували ли сте за буктрейлър? А за хумористичен „театър по теория”?

Ще видите нещо подобно и, което е по-важното: ще имате възможност да изразите мнението си от видяното – в социологическо минипроучване и в пряк разговор.

Главен асистент Нина Николова и екипът на издателството ще са на ваше разположение, за да ви покажат колко съвременно могат да се „преоблекат” класически книги на Зигмунд Фройд, при това по идеи именно на студенти.

Десетима от присъстващите ще получат на случаен принцип като подарък екземпляр от великолепната книга на бащата на социологията  Георг Зимел, „Фрагментарният характер на живота”.

Двама от най-активните участници ще получат книга на самия Зигмунд Фройд или на новата звезда на световната социална мисъл Хартмут Роза.

Вижте приложения визуален материал.

Очакваме ви!

плакат     награди